Sektöründe yıllardır İnegöllülere hizmet sunan Timagur Dizayn, yenilenen yüzü ve adresi ile Osmaniye Mahallesi Vahit Sokak’ta hizmete açıldı. Açılış törenine İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, bazı AK Partili yöneticiler ile meclis üyeleri, çeşitli SKT başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görkemli açılış töreninde ilk olarak açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “İnşallah sektöründe hayırlı çalışmalara imza atmasını, hayırlı bol kazançlar elde etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Allah utandırmasın. Cesaretinden ötürü de kutluyorum. Hem ailesine hem kendisine hem de İnegöl halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bilal kardeşimiz ekibimizden, genç kadrolarımızdan. Heyecanla, samimi bir şekilde koşturan kardeşimiz. Cevdet abi de sektörün içerisinde sevilen sayılan biri. Birlikte bir yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bugün de bu güzel mekanın açılmasında onlara destek anlamında buradayız. Şehrimizde açılan her bir işletme bizim için kıymetli, değerli. Buradan hizmet almak isteyen vatandaş için alternatif bir mekan oluşuyor. Beraberinde devlete vergi veriliyor. Pek çok faydası olduğunu düşünüyoruz. Bu manada cesaretlerinden dolayı ben kutluyorum. Ben işletmenin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın diyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak açılış programında konuşan İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan ise, şu ifadeleri kullandı:

“Bu mübarek günden bir işletmenin açılıyor olmasına, sizinle beraber şahit olacağım. Çok mutluyum çünkü; her açıdan işyeri, iş demek, aş demek, istihdam demek, huzur demek, asayişin daha düzgün olması demek, yani bizim istediğimiz ne varsa olsun diye bir katkısı var. Ben Bilal kardeşime, bu müessesenin ailesin, ilçemize hayırlı bereketli olmasını temenni ediyorum. Benden önce çok güzel ifade etti. Bende hepsine katıldığımı ifade etmek istiyorum”

Editör: Süper Kanal TV