İnegöl Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru’nun oğlu Faruk Doğru okuduğu Mimarlık fakültesini bitirdi. Doğru aldığı eğitimin ardından İnegöl’de Mimarlık üzerinde bundan sonra İnegöl halkına hizmet verecek. Doğru Mimarlık Cuma Mahallesi Hacı Veli Ağa Sokak No : 35 adresinde hizmete açıldı.
Açılışa İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mestan, Vildan Yılmaz Gürel, CHP Bursa Milletvekili Ertan Aydın’ın yanı sıra Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli Katıldı.
İşyerinin Açılışında konuşan Mimar Faruk Doğru, yeni işyerinin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum. Buralara gelmemden emeği olan başta Babam ve Annem olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm güzel İnegöl’e okulumu bitirdikten sonra tekrar hizmet etmek için buraya geldim. İnşallah burada güzel hizmetlere imza atacağım. Tekrar açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanı Alper Taban ise gelişen büyüyen İnegöl’de yeni işyerinin açılmasının kendilerini sevindirdiği belirterek yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi. 
 Ak Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mestan ve CHP Bursa Milletvekili Ertan Aydın’da kısa bir selamla konuşması yaptı.
Son olarak Konuşan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ise bugün burada mesai arkadaşımız olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru’nun oğlu olan ve Mimarlık fakültesini bitirdikten sonra yeni iş hayatına başlayacağı işyerinin açılışını yapmak için biraraya geldi. Bende kendisine yeni hayatında başarılar diliyorum. Tabi ki burada iyi hizmetler yapacağına canı gönülden inanıyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından Doğru Mimarlık işyerinin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi. 
 

Editör: Süper Kanal TV