Ziraat Bankası ve Belediye Binası Arası Sinanbey  Mahallesi Zafer Cad. No: 2/A adresinde İnegöllülere hizmet vermeye başlayan ByModa Outdoor Erkek Spor giyim mağazasının açılışına ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

ByModa Outdoor Erkek Spor giyim mağazası işletmecisi Erdem Torun, Katılımlarınızdan dolayı herkese çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Ürünlerimiz genelde ihraç ürünlerinden oluşuyor. Yurt dışına ihraç edilen üst segment ürünlerinden seçiyoruz. Bay spor giyim ürünlerini satıyoruz dedi.

Programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise  Belediyemize komşu olacak işletmemizin açılışını yapıyoruz. İnegöl gerçekten hızlı büyüyor. İnegöl, Bursa’da 17 ilçe arasında en fazla inşaat faaliyetinin yapıldığı yer. 1 milyon nüfuslu Osmangazi var 700 bin nüfuslu Yıldırım ilçesi var 500 bin nüfuslu Nilüfer var ama 300 bin nüfuslu İnegöl’de ciddi derecede inşaat faaliyeti var. Buda yeni yeni işletmelerin açılması demek. Burası İnegöl’ün en merkezi noktası, işletmelerin yaşaması bizim için çok kıymetli. Vergi oluşturuyor istihdam oluşturuyor ben cesaretlerinden dolayı işletmecimizi kutluyorum.

Konuşmaların ardından  dua yapıldı. Daha sonra işyerinin açılışı yapılarak davetliler tarafından gezilerek incelendi.
 

 

Editör: Süper Kanal TV