Brezilya'da şok edici dolandırıcılık girişimi: Kadın, ölü amcasını imza atmaya zorladı! Brezilya'da şok edici dolandırıcılık girişimi: Kadın, ölü amcasını imza atmaya zorladı!

Sani Konukoğlu Cami yanında açılan stantta Pakistan’da yaşanan sel felaketiyle ilgili yardım kampanyasına İnegöllülerden büyük var. Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Kızılay Şube Başkanı Alay Engin şunları söyledi. Türk Kızılay’ı din, dil, milliyet, ırk ve sınıf fark etmeksizin insan ızdırabını, en acil ve zorunlu ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çabalamaktadır. Yardımlaşmayı temelde insan onurunu koruyarak yaymayı amaç edinen Türk Kızılay’ı bu bağlamda Gönüllü ve Gençlik Hizmetleri, Afet ve Sosyal Hizmetler, Sağlık ve Kan Hizmetleri gibi birçok farklı alanda faaliyet göstermektedir. 
Türk Kızılay’ı ülke genelinde ve uluslar arası alanda hizmet veren şube ve temsilcilikleri aracılığıyla yıl boyunca ihtiyaç sahipleri ile devamlı bir iletişim sağlayarak çalışmalarını yürütmektedir. Bu bağlamda Türk Kızılay İnegöl şubesi de yakın zamanda Pakistan'da etkili olan şiddetli Muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketi nedeni ile alarm durumuna geçmiştir. Selden etkilenen afetzedelerin olumsuz şartlardan korunması için hazırlanan yardım malzemelerinin, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Sani Konukoğlu Camii önünde kurulan bağış stantı sonrasında bağışçılarımızın nakdi yardımları Pakistan’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Her daim kardeş Pakistan halkının yanında olan Türk Kızılay, bölgede devam eden ihtiyaçlar doğrultusunda bağış kampanyaları ile yıl boyunca Pakistan Daimî Delegasyon Ofisi üzerinden milyonlarca insanın hayatına dokunmaya devam etmektedir.

 

Editör: Süper Kanal TV