AK Parti Bursa Teşkilatları, Ramazan Ayı’nda da sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar ile her kesimden halkla bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın öncülüğünde il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, il - ilçe kadın  ve gençlik kolları yöneticileri, belediye başkanları sahur saatlerine kadar devam eden  programlarla  Bursa’nın her noktasında Ramazan’ın feyzini Bursa ile birlikte yaşıyor.

İftar ve sahur vakitlerinde yapılan ev ziyaretlerinde sohbet tadında her kesimden halkın talep , görüş ve önerileri de alınmaya devam ediliyor. Bir yandan Ramazan’ın coşkusu yaşanırken diğer yandan Bursa konuşulup notlar alınıyor, taleplere çözümler üretiliyor. AK Parti Bursa Teşkilatları aynı zamanda katıldıkları sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen programlar ve ilçelerin farklı mahallelerinde Teravih Namazları sonrasında gerçekleştirilen sohbetlerle Bursa’nın nabzını tutmayı sürdürüyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, kuruluşundan bu yana yönetim ve hizmet anlayışının merkezine milleti koyan AK Parti’nin bu geleneğinin güzel bir örneğini daha sergilediklerini belirtti. İnsanları kaynaştıran, sevgi bağlarını güçlendirip, rahmet ve berekete vesile olan Ramazan Ayı’nın güzelliklerini Bursalı Hemşehrileri ile birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla iç içe olacak, Ramazan’ın sevincini paylaşırken; Bursa’mıza, ülkemize dair çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.