Yetenek Sizsiniz'de yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Yetenek Sizsiniz'in yarı finalinde Mehir Miray Atıcı "aria" söyledi. Müzik eğitimi almamasına rağmen muhteşem bir performans sergileyen Miray Atıcı, dinleyenlere müzik ziyafeti verdi.


Hülya Avşar, Miray'a övgüler dizerken, pek fazla olumlu yorum yapmamasıyla bilinen Ali Taran, performansı beğendiğini belirtip "Eğitim de almış olsan yeteneğinin bu olduğunu düşünüyorum" yorumunda bulundu. Acun ılıcalı ise Miray'ı mükemmel bulduğunu söyledi.

MEHİR MİRAY ATICI KİMDİR?

İnegöl'den Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Mehir Miray Atıcı opera söylemiş ve hem jürileri hemde salonda bulunan seyircileri etkilemeyi başarmıştır. 3 jüridende tam not alan Mehir Miray Atıcı aslen baba tarafından Bursa, anne tarafından ise Çorum'ludur. Babası Metin Atıcı Ressam, annesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Öğretmen Mine Atıcı'dır. Eymen Emin isminde bir kardeşi vardır.

İnegöl'de Özel Kosova Koleji'nde 7. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürmektedir. Opera'nın yanı sıra eğitimindede çok başarılı bir öğrenci olan Mehir Miray Atıcı 2016 yılında İzmir'de gerçekleştirilen Martı Koleji 2. İtalyanca Yetenek Yarışmasında 3. olmuştur

Editör: Süper Kanal TV