Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, etkinlikleri ve yeni kampanyası ile İnegöllülere eğlenceli bir Ocak ayı programı hazırladı.  İnegöl AVM, 21 Aralık tarihinde başlayacak olan yeni kampanyası ile aynı gün içerisinde 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine eğlence bileti hediye ediyor. Çocuklara sömestr hediyesi olması için hazırlanan kampanya stoklarla sınırlı olduğu için acele etmek gerekiyor. 

İnegöl AVM, Sömestr’da çocukları etkinliklere bekliyor 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM, Ocak ayı boyunca planladığı etkinlikler ile çocukların ara tatilini renklendiriyor. Alışveriş Merkezi; Uzay Çadırı, çocuklar için Bilim ve Buble gösterisi, Vikingler konseptli çocuk etkinliği ile çocukların ve ziyaretçilerin hoş vakit geçirmesini sağlarken, aynı zamanda etkinlikleriyle gelişimlerine de destek oluyor. Pandemi şartlarına göre hazırlanan etkinlik alanlarında, mesafe kurallarına, maskeye ve dezenfekte işlemlerine özenle dikkat ediliyor. 

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi sömestra özel düzenlediği etkinliklere ve katılmaya davet ediyor. Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.