Acı haberi Caner Çalışır'ın arkadaşı Samet Liçina duyurdu.

Liçina yaptığı paylaşımda, "Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kerimcan Durmaz'ın da yakın arkadaşı Çalışır, 2016 yılında da çoklu organ yetmezliğinden yoğun bakıma alınmıştı.

Caner Çalışır, O Hayat Benim, Ulan İstanbul ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde de rol almıştır. Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmıştır.

Son olarak FOX TV'de yayınlanan Benimle Söyle programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere yakınları yıktı.

Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından "Daha 1 hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" dedi. Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır'ın fotoğrafını paylaşarak "Toprağın bol ruhun huzurlu olsunyorumunu yaptı.

CANER ÇALIŞIR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Berna Arıcı ile çektiği "Berna saçında kene var topla topla gene var" videosuyla ünlüler dünyasına adım atan ve "Ablan Star Bebeğim" cümlesiyle birlikte oldukça popüler olan Caner Çalışır ayrıca, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almış, Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış günümüzde ise Dj olarak çalışmaktadır. Caner Çalışır, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği yapmaktadır.

Editör: Süper Kanal TV