İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Cumartesi günü saat 13.30'da İnegöl'de oynanacak Sarıyer maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo beyazlı ekip, Sarıyer maçı hazırlıklarını ilçe stadında yaptığı idmanla sürdürdü.İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:

"Zorlu bir maç oynayacağımızın gerçeği var tabiî ki ama her zaman söylüyorum, zorlukların üstesinden gelen bir takımız. İnşallah hafta sonunu da 3 puanla kapatıp, yukarıya olan umutlarımızı yeniden tazeleyeceğiz. Hafta içinde iyi çalıştık. Zor bir maç olacağını zaten biliyoruz. Çünkü geçen hafta ve ondan önceki haftalarda rakip ne olursa olsun zorlu maçları oynadık. Onun üstesinden gelmeyi bildik. Bununda üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımıza güveniyorum. Hafta sonu için taraftarlarımızı mutlaka yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah güzel bir hafta sonu olacak. Şuanda Barış'ın dizinde hafif bir sakatlığı var. Birde Uğur'un hafif bir besin zehirlenmesi durumu var. Hafta sonu nasıl olacak bakacağız."