Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor  Antrenörü Gökhan Öner, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Öner, şunları söyledi: "Öncelikle ligdeki bütün takımlara başarılar diliyorum. Tabiî ki sakatlık olmadan güzel mücadele olan bir sezon olsun inşallah. Bu sezonun bütün takımlar adına zor geçeceğini biliyorum. Bu bizim içinde aynı tabiî ki ama biz mümkün olduğunca 60 günlük süre içerisinde hazır olmaya çalıştık.  Turnuvalar oynadık, maçlar oynadık. Bazen istediğim gibi oynadık, bazen kötü oynadık.

Şuanda tek eksiğimiz yabancı oyuncumuz Cacic'in sakatlığı. O da ameliyatını olduktan sonra hazırlıklara yavaş yavaş bizimle birlikte başlayacak. Bu hafta yetişmesi zor gözüküyor. Ondan sonraki haftalara durumuna göre bakacağız. Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray zaten ligin en iddialı ekiplerinden biri. Yıllardır zaten erkek voleybolunda bir şekilde iddiasını korudu. Geçen sene de zaten ilk 4'e girmeyi başaran bir ekip.

Hem altyapısından yetiştirdiği oyuncularla hem de aldığı dışarıdan takviyelerle güçlü bir kadro kurmaya çalışıyor genelde. Galatasaray, Halkbank bizim için fark etmiyor. Bizim için en önemli şey lige iyi bir oyunla başlamak. Sonuçta Galatasaray deplasmanı zor bir deplasman ama iyi bir oyun oynamayı hedefliyoruz. Ondan sonra artık puan mı puanlar mı? ne elde edebiliyoruz ona bakacağız."