Taraftar Sorumlusu Serkan Bak, Sportif Direktörümüz Kemal Hastürk, Kalecimiz Şener Özcan ile oyunculardan Niyazi Batuhan Salman, Cengiz Ötkün, Ömer Faruk Şenkan ile Ahmet Hakan Şahin, taraftarlarla bir araya gelerek, maçlar hakkında sohbet ettiler.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Taraftar Sorumlusu Serkan Bak, şunları söyledi: "Bu akşam sayın sportif direktörümüz Kemal Hasturk, kalecimiz Şener Özcan ile futbolcularımız Niyazi Batuhan Salman, Cengiz Ötkün, Ömer Faruk Şenkan ile Ahmet Hakan Şahin ile birlikte Süleymaniye mahallemizde bir araya gelerek çok değerli İnegölspor tribünlerdeki dostlarımızla sohbet ettik. Kenetlenmek beraber olmak adına güzel bir hava oluştu. Yönetimimiz ve futbolcu kardeşlerimizle her zaman taraftarlarımızın yanındayız. Bu vesileyle bizleri misafir eden başta Şevki Yılmazsoy ile İsa Vatan kardeşlerimiz önderliğindeki tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz"

Taraftarlardan Şevki Yılmazsoy ile İsa Vatan ise ziyaretlerinden dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ettiler.

Editör: Süper Kanal TV