Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, “İnegölspor’un zor zamanında, kimsenin sahip çıkmadığı zamanda sevgisini yüreğini ortaya koyarak başta Münür başkanımız olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Münür başkan zor zamanların adamı, konu İnegölspor olunca hiçbir zaman görevden kaçmamıştır. Kendisini sevgisini yüreğini ortaya koydu. Takımımız bu sene bize başarılar yaşatıyor. İnşallah daha güzel başarıları sezon sonunda alacağız. İnşallah bir üst lige çıkacağız.  İnegölspor bence hak etmediği yerlerde. Biz artık üst ligleri konuşmamız lazım. PTT 1.Ligi, Süper Ligi konuşmamız lazım. Bizim bir Alanya’dan bir Akhisar’dan eksiğimizin olmadığına inanıyorum. İnşallah tesislerimiz de bu sene devreye girer başarılar daha da artar. İnegöl’ün bir sanayi gücü, mobilyanın Türkiye’ye öncülük yaptığını, dış ticaret fazlası veren şehir diyoruz ama iş İnegölspor’a gelince ne hikmetse aynı iş adamlarımız bizler de dahil belki İnegölspor’u üvey evlat olarak görüyoruz. Artık bu tabuyu yıkmamız lazım.

Birlik ve beraberlikten neler yapabileceğimizi İnegöl bize çok iyi gösterdi. STK’larımız, derneklerimizle bir araya gelerek mobilyamızı nerelere getirdiğimiz belli. Dünya ve Türkiye’de mobilya denince İnegöl konuşuluyor. Biz İnegölspor’u da konuşmak istiyoruz. İnegölspor güzel bir marka, güzel bir değer. Bende 2007 yılında yöneticilik yaptım. İnegölspor’a hepimiz sahip çıkmamız lazım. Tüm İnegöl sahiplenmeli. Artık zamanı geldi. Sezon sonunda inşallah gülen taraf biz oluruz. İnşallah İnegölspor bir daha mağlubiyet yüzü görmesin. Bu anlamda Sancaktepe maçı sponsorluğunu üstlendik. Bu takıma sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Aynı zamanda tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum.” 

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise "İlk önce Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Sancaktepe maçı sponsorluğunu üslendiler. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her zaman yanımızda oldular. Daha öncede maddi destekte bulunmuşlardı.Timur Bey daha önce kulübümüzde yöneticilik yaptı. Zaten desteksiz bu işlerin olmayacağını en iyi bilen kişiler arasında kendileri geliyor. İnşallah bize verilen destekler sayesinde sezon sonu istediğimiz noktalara geleceğiz. Önümüzde kritik maçlar var. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah bu kritik maçları atlatarak adımızı Play-Off'a yazdıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben buradan bir kez daha sanayicilerimize, işadamlarımıza seslenmek istiyorum. Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri yok. Her zaman olduğu gibi yine hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. Desteklerini bizden esirgemesinler. Ben bizi ağırlayan ve destek veren Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve yönetim kurulu üyelerine tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.