Şubat ayı belediye meclisin sona ermesiyle ardından dilek ve temenliler bölümünde göz alan İYİ Parti meclis üyesi İsmail Karaman, iyi parti meclis üyeleri olarak “Bizim mecliste bir harcırahımız var. 4 yıldır hizmet veriyoruz. Bu 4 yıl içerisinde grubumuz olarak harcırahlarımızı partimize, ülkü ocaklarına veriyoruz. Son 1 yıldır üniversite okuyan kız öğrencilerimize bağışlıyorduk. Bu gruptaki arkadaşlarımız harcırahlardan bir bardak çay içmediler. Bir önerimiz olacak. Haftasonu İnegölspor çok önemli bir maç yaptı ve lideri yendi. Önemli bir galibiyetti. Kulüp Başkanımız maddi imkânsızlıklardan ve sıkıntılardan dert yandı. Bizler meclis üyeleri olarak bu ayki meclis harcırahlarımızı İnegölspor’a destek olmak adına kulübümüze bağışlamamızı öneriyoruz. Zarfı İnegölspor kulübüne takdim etmek üzere başkanımıza takdim etmek istiyorum” dedi. 

DAHA BÜYÜK BİR YARDIMDA BULUNABİLİRİZ

Berat Ertopuz, “2 yıl İnegölspor’da başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Rakamlar çok cüzi, İnegöl Meclisinin İnegölspor’a 5 bin lira gibi bir miktar göndermesi alay konusu olabilir ama isterseniz arkadaşlar kendi imkânlarında önümüzdeki meclise getirmek üzere bütçeleri nezdinde yardım yapabilirler. Bir deplasman masrafının en az 25-30 bin olduğu yerde bizim bir yemek parası kadar para vermemiz, İnegöl’ün seçilmiş insanları tarafından böyle bir yardımın yapılması düşük geldi” dedi. 
PARTİ OLARAK DESTEK VERMEKTE FAYDA VAR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Sayın Başkanımız galibiyetin verdiği heyecanla protokolü göremediğini söylemiş. Kendisi sevdiğim bir büyüğüm, kendisiyle görüştüm, heyecanlı ve hızlı davrandığını söyledim. O gün çok rahatsız olmama rağmen İstanbul’daki programıma katılmıştım, gece de programım vardı katılamayacağımı söylemiştim. İnegöl’de olsaydım muhakkak maça katılacaktım. Kaymakamımız da programından dolayı katılamamış. Lider olan bir ekibi yeniyorsunuz, önemli bir maç. İnegölspor’umuzu kutluyorum. Şehrimizin takımı, bugüne kadar pek çok başarılar elde etmiş bir ekip ve teşkilat var. İnegölspor’un çok derinlikleri var, daha güzel yerlerde görmek hoşumuza gider, mutlu oluruz. Şehrin bir değeri ve markasıdır. Konuyla alakalı önceden haberimiz olsaydı bir görüşme yapabilirdik. Miktar olarak yaralarını saracağını zannetmiyorum. Futbol biraz yüksek bütçeli bir spor alanı. Meclisin harcırahını toplasak 1 deplasmanı karşılamaz. Bunu meclisin bir yardımı gibi söylemekten ziyade parti olarak vermekte fayda var. Kendi bireysel destek olmak isteyenler olabilirler ama burada konuştuğumuz rakamlar çok yüksek olmadığı için meclis adına veriyor olmak ufak kalır, meclis verecekse daha büyük katkılar vermelidir” ifadelerini kullandı.

Editör: Süper Kanal TV