TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi:

"İlçemize yaklaşık 2 ay önce atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ramiz Erçetin'i ziyaret etmek istedik. İlçemize hoş geldiniz. Müdürümüz İnegöl'de göreve başladığınız günden beri hiç bir maçımızı kaçırmadı. Hepsinde kendisini statta gördük. Bu bizi gerçekten çok mutlu etti. Ben bizi misafir ettiği için sevgili Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Güvenlik bizim için çok önemli. Allah'a şükür maçlarımızda hiç sıkıntı yaşanmadı. Emniyet ekiplerimiz gerekli desteği her zaman bize veriyor. Ben bu vesile ile maçlarımızda görev alan emniyet mensuplarına da teşekkür ediyorum."

İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ise "Ziyaretinizden dolayı başta kulüp başkanımız Eşref beye ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnegöl bir çok ilden büyük bir ilçe. İnegölspor'da bu ilçenin en güzide kulübü. Bence İnegölspor'un yeri 1.Ligdir. İnşallah en kısa sürede İnegölspor hak ettiği üst lige çıkar. Ayrıca yarın sahamızda Sarıyer'i konuk edeceğiz. Bu maçta galibiyet beklediğimi özellikle belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonra hep beraber çalışarak, ligi kazasız belasız tamamlarız. Biz üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırız. Her konuda sizlerin yanınızdayız. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanımız Eşref Güç tarafından İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'e takım formamız hediye edildi.