İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor’a maddi destekte bulundu.
İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık ziyarette yaptığı açıklamada; “Münür başkan zor günlerin adamı. Yıllar önce İnegölspor yine kayyuma kalmak üzereyken, çıktılar arkadaşlarıyla beraber İnegölspor'umuza sahip çıktılar. İnegöl'ün gelir giderlerini sıraladığınız zaman Türkiye'nin ilk 16 ilinden sonra gelen bir ilçe.

Böyle bir ilçenin takımı şuanda TFF 1.Ligde bile değil. İnegölspor'un bazıları tarafından sahiplenilmesi gerektiğini düşünüyoruz.” “İnegöl'de 5 tane Süper Lig'de oynayan taraftar derneği var. Yine 300'e yakın sivil toplum kuruluşu derneği var. Bunlardan 150'den fazlası aktif. Arkadaşlar kusura bakmayın herkes buradan geçimini sağlıyor, buradan para kazanıyorsa, İnegöl'de tek başına düşen binek otomobil araç sayısı Türkiye'nin 1.sırasındaysa, ehliyet almaya hak kazanamamış 18 yaşındaki kızımıza, oğlumuza araba alıyorsak, bu parayı burada kazanıyorsak, İnegölspor'a yardım edeceğiz arkadaşlar.”

“Onun için herkes gücü kadar verecek. İnegölspor bir marka. Herkes gücü kadar destekte bulunması lazım. İnegöl'deki tüm sivil toplum kuruluşlarını, sanayicilerini, yapan sanayicileri örnek alarak İnegölspor'a maddi destek yaparak sahip çıkmaya davet ediyorum. İnegölspor'un sıkıntılarını biliyoruz. Onun için elimizden geldiği kadar maddi manevi destekte bulunuyoruz” dedi.

ZİYARETLER BİZLERİ MEMNUN EDİYOR 
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cemal Ark başkanımız sıkıntılarımızdan bahsetti. Sıkıntılarımız halen devam ediyor ama biz sağ olsun İnegöl'deki işadamları sayesinde ayakta duruyoruz. Her gittiğimiz kapıda bize destek verildi. Hiç bizi geri çevirmediler. Onlardan kat kat Allah razı olsun. Biz şuan 7. sıradayız ve hala Play-Off umutlarımız bitmiş değil. Play-Off'u zorluyoruz.”“Bu da tabi imkanlarla oluyor. Biz devre arası 3 tane oyuncu alalım dedik. Kimse oralı olmadı. Bizden başarı bekliyorlar. Biz 7. sıradayız. Altımızdaki 12 tane takım şuan 20 milyon, 15 milyon bütçeli takımlar.Biz 5 milyon bütçeyle bu kadroyu kurduk. Bu kadrodaki oyuncularda ellerinden geleni yapıyorlar. Önümüzde Kastamonu maçı var. İnşallah o maçı alacağız. İnşallah ayağınızda uğurlu gelir. Ondan sonra Keçiören deplasmanı kırılma anımız. 6 maçımız var. Sonuna kadar Play-Off'u kovalayacağız.” “Ama yeteri kadar maddi ve manevi destek göremiyoruz. Emin olun canla başla yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız çalışıyor. Bugüne kadar 1 milyon 250 bin lira işadamlarımızda destek topladık. Ama hale gerekli desteği göremiyoruz. Örneğin bir Afyon takımına 3 dakikada 4 milyon katkıda bulunulmuş. Biz kendi çabalarımızla sezon boyunca bu desteğin ufak bir bölümünü toplayabildik. Bin bir zorluklarla buralara kadar geldik. Sezon sonuna kadar biz hedeflediğimiz yere ulaşacağız.” “Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizi ziyaret ettiğiniz için başta Cemal ağabey ve siz yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bizi desteklediniz” diye konuştu.
Editör: Süper Kanal TV