Antalya kampından dönen ekibimiz Pazar günü sahamızda ağırlayacağımız Tuzlaspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerimizde başladı.

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:
"Kamp ne fizik, anlayış, istek, arzu ve çalışma olarak çok güzel geçti. Tabi tatsız bir olayda yaşadık. İyi oyuncularımızdan biri olan Bilal Özdemir sakatlandı. Takımında bizlerinde moralini bozdu. Bizim için her şeyden önemlisi sağlık. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı. Futbol ondan sonra geliyor. Bizim için önce insanların sağlığı önemli. Kaptan Kemal'in kayınvalidesi vefat etti. Öyle bir üzüntüsü yine yaşadık. Onun haricinde antrenmanlar gayet iyiydi. Çocuklar istekliydi ve çok iyi çalıştılar. Hazırlık maçlarının 2 tanesini oynayabildik. Fethiyespor ile olan maçımızı aşırı yağmurdan dolayı oynayamadık. Çokta önemli değil ama dediğim gibi diğer olumsuzlukların yanında güzel bir kamp dönemi geçti. Şimdi maç haftasına geldik. Hep söylüyorum. İlk devreler böyle yumuşak gibi gözükse de, ikinci devreler düşme kalkma olayları, yeni transferler, yeni heyecan, yeni istekler. Daha farklı bir başlangıç gerektiriyor. Tabi Tuzlaspor maçının zorlu olacağının bilincindeyiz. Tuzlaspor'un ligin altlarında bulunması bizim için çok önemli bir durum değil.

Bütün maçlara aynı özenle aynı hırsla, itinayla hazırlanıyoruz. Çünkü hepsinin zor olduğunu biliyoruz. Bizim hiç bir zaman çok kolay bir maçımız geçmedi. Her maçımızı dişimizle, tırnağımızla kazıya kazıya kazandık. Çocukların çok büyük mücadeleleri var. Ama bizleri çok zorlu bir mücadele bekliyor. Hafta sonu inşallah ilk maçımızı içeride oynuyoruz. 3 puanla başlayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.

Olduğumuz yeri koruyup, daha üstlere çıkmak istiyoruz. Seyircilerimizi de bu hafta maça bekliyoruz. İnşallah 3 puanı alıp, lige öyle başlamak istiyoruz. Almanya'dan denenmek için 3 genç oyuncu kampımıza dahil oldu. Gençlerimiz fena değil. Katkıları olur mu? onu zaman gösterecek. İnşallah aramızda yoğrulurlar, güzel bir seviyeye gelip takımlarına katkı sağlarlar. Bizimle beraber ikinci devre olacaklar inşallah."