İlçe Başkanı Hasan Eroğlu başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri, inegölspor kulubü tarafından başlatılan kampanyaya destek verdi.

 Başkan Yardımcı Osman Sevim, Futbol Şube Sorumlu Hasan Yetim ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Saadet Partisini ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerine takım formamızı hediye ettiler.

 Ziyarette konuşan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, şunları söyledi:

"Öncelikle kendi hayatımda farklı bir yeri olan İnegölspor yönetim kurulu üyelerimiz bizleri ziyarete geldiler. Öncelikle bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. 11 yaşında İnegölspor altyapısında futbola başladım. 1999 yılına kadar genç takımda, amatör takımda 200'e yakın, profesyonel olarak ta 3 maça çıktım. Hakikatten farklı güzel günlerdi. İnegölspor'dan her ne kadar siyasi çalışmalardan dolayı biraz uzakta kalsak, medyadan takip ediyoruz. Başarılarını her zaman temenni ediyoruz. Diğer bir konuda Osman Sevim arkadaşımız bizim İmam Hatipten okul arkadaşımız. Kendisiyle de İmam Hatip futbol takımında oynadık. İnegölspor yönetim kuruluna bu nazik ziyaretlerinden dolayı saadet Partisi camiası adına kendilerine müteşekkiriz. Allah razı olsun."

 
Başkan Yardımcısı Osman Sevim ise "Ben öncelikle Saadet Partisi İnegöl teşkilatına İnegölspor'a vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnegöl'de bize destek veren ilk siyasi parti oldular. Bu örnek davranışı diğer partilerden de bekliyoruz. Burada maddiyatın çok fazla büyük bir önemi yok. Önemli olan manevi destek. Bizim zaten manevi desteğe ihtiyacımız var. Kendilerine minnettarız."ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV