Yeni başkan adayı  Karduz By Salih Pastanelerinde basın mensuplarıyla buluştu. Karduz yaptığı açıklamada; “Basın toplantımıza katılan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi İnegölspor yönetimi 2016-2017 sezonunun tamamlanması sonrası 1 yıl daha görev süreleri olmalarına rağmen devam etmek istememeleri nedeniyle olağanüstü kongreye gidiyoruz. Şimdi gözler, başkan adayının kimler olacağına çevrilmiş durumda. Bizler yakın çevremizle yaptığımız istişareler sonrası İnegölspor’un da içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak başkanlığa adaylığımızı sizlerle paylaşıyoruz” 


“Gerek projelerimizle gerek yapacağımız işlerle İnegölspor camiasını heyecanlandıracağımıza inanıyoruz. Başkanlığa aday olacak diğer isimlere başarılar diliyorum. 2017-2018 yönetim aday listesini kongre üyelerimiz seçilecek. Her yıl liste çalışmaları oluyor. Bizler de bir çalışma yapıyoruz. Yeni bir heyecan, genç kadro ile başkanlığa talibiz. Bizlere destek olacak arkadaşlarımız, ağabeylerimiz varsa listemizde de yer alabilirler. Biz İnegölspor’un başarısı için genç yönetim, genç kadro ve genç futbolcularla çalışmalarımız olacak. Bütçe ile ilgili istişarelerimiz devam ediyor. Yönetimimizi önümüzdeki günlerde tekrar basınla buluşturacağız”

Biz İnegölsporun herzaman iyi olması tarafındayız inşaallah diğer adaylarda bu şekilde düşünüyordur. Kimseyi rakip olarak görmüyoruz. Herkeze başarılar şeklinde konuştu
Editör: Süper Kanal TV