TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin 17. Haftasında kendi evinde Amed’i ağırladı.
Temsilcimiz Afyon ve Manisa galibiyetlerinin ardından Amedspor müsabakasına da 3 puan parolası ile çıktı. İyi bir hava yakalayan temsilcimiz, Amed’i de kendi evinde mağlup ederek bu sezonun en iyi performansını sergilemiş oldu. Temsilcimiz böylece Play Off yolunda önemli galibiyet serisi de elde etmiş oldu.
Öte yandan temsilcimiz İnegölspor’un taraftarları, müsabaka öncesinde, ‘Birlikte başaracağız’ sloganı ile müthiş bir koreografi gerçekleştirdi. Koreografide İnegölspor ve Efsane Maraton ibareleri de yer aldı.
Temsilcimiz İnegölspor’da galibiyeti getiren goller; Tayfun Pektürk, Cengiz Ötkün(2) ve Emir Özsoy’dan geldi. Amed’in tek sayısı ise Mansur Çalar’dan geldi.
İNEGÖLSPOR: Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Cengiz Ötkün, Tayfun Pektürk, Niyazi Batuhan Salman, Selimcan Temel, Ömer Faruk Çalışkan, Hacı Mustafa Karabulut, Enes Bayır, Emre Öztürk, Bilal Özdemir
YEDEKLER: Mertcan Babat, Cumhur Yılmaztürk, Ahmet Hakan Şahin, Uğur Daşdemir, Abdullah Balıkuv, Emir Özsoy, Raif Demir
AMED SPORTİF FAALİYETLER: Abdulaziz Demircan, Hasan Erbey, Yiğitcan Gölboyu, Muhlis İstemi, Onur Alkan, Yüksel Kayaalp, Oğuz Özden, Tolga Tekin, Bulut Kaya, Mansur Çalar, Furkan Yaman 
YEDEKLER: Serkan İpek, Şoreş Kaya, Seymen Yağmur, Mehmet Erkut Şentürk, Ahmet Altınay, Ramazan Çeri, Muhammet Yılmaz
HAKEMLER: Adem Cinek, Sedat Yavanoğlu, Mehmet Şengül, Şahin Berker
Goller: Dk 22 Tayfun Pektürk, Dakika 51+ 90+3 Cengiz Ötkün, Dakika 85 Emir Özsoy (İnegölspor)
90+2 Mansur Çalar (AMED SPORTİF FAALİYETLER)
Maçtan Dakikalar 
22. Dakikada İnegölspor her iki yarıda da üstün oynadığı karşılaşmada geliştirdiği atakta Niyazi’nin pasında topla buluşan Tayfun Pektürk Sağ çaprazdan topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı.
İlk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 1-0 sona erdi.
Maçın 2. Yarısında adeta şahlanan İnegölspor 51. Dakikada Ömer Faruk Çalışkan’ın başlattığı atakta Tayfun boşa kaçan Cengiz’i gördü ve bom boş durumda kalan Cengiz şık bir vuruşla durumu 2-0 yapan golü attı.
Maçın 86. Dakikasında Tayfun Pektürk’ün soldan ortasına genç Emir Özsoy’un gelişine vurduğu top fileler ile buluştu ve durumu 3-0 yapan golü attı.
90+2. Dakikada Amedsporun kazandığı serbest vuruşta Topun arkasına geçen Mansur topu filelere göndererek durumu 3-1 yapan golü attı.
90+3. Dakikada Niyazi sağ taraftan yaptığı ortasına hareketlenen Cengiz Ötkün kendisinin adına 2., İnegölspor adına 4. Golü atarak maçın skorunu belirlemiş oldu.
Maçtan sonra tribünü tıklım tıklım dolduran taraftarlar farklı kazanılan maçın coşkusunu futbolcular ile birlikte yaşadılar. 
Büyük uğraşlar sonucunda Efsane Maraton taraftar gurubunun hazırlamış olduğu kaligrafinin önünde toplu fotoğraf çektirilerek unutulmaz anı ölümsüzleştirmiş oldular.