Gençlergücüspor'da Mudanyaspor maçında sakatlanan Caner Usta, Menüsküs Ve Çapraz bağlarından ameliyat oldu. Ceylan İnternational Hospital hastanesinde yapılan operasyonun başarılı geçtiği belirtilirken, genç futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı.

Ameliyat olan genç oyunucuyu, Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ, Genel Kaptan Metin Karabacak ve Alt yapı sorumlusu İbrahim Akgün tarafından hastane'de ziyaret edildi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor başkanı Ayhan Çamlıdağ “Efendiliği ile gönlümüzde ayrı bir yeri olan değerli futbolcumuz Caner Usta, Mudanya spor maçında talihsiz bir şekilde sakatlanmıştı. Bursa Ceylan İnternational Hospital'de başarılı bir şekilde Ön çapraz bağ ve dış menisküs tamiratı ameliyatı olan kardeşimize geçmiş olsun diyoruz. Futbolcumuza Gençler Gücü spor kulübü yönetim kurulu olarak Ameliyatı ile ilgili üzerimize düşen görevi yerine getirmenin onurunu yaşıyor,futbolcumuza acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda aramıza dönmesini bekliyoruz” dedi.

Gençlergücüspor daha önce olduğu gibi sakatlanan sporcularına yine sahip çıkarak, spor camiasında büyük taktir almaya devam ediyor.