İnegöl  Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu, Kocaeli Birlik maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor'u idmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularımıza baklava ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan İnegöl   Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, "İnegölspor'umuza Kocaeli Birlik maçında başarılar diliyoruz. Bu zorlu maç öncesi teknik heyet ve futbolcularımıza moral ziyaretinde bulunmak istedik. Ben İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulunu da tebrik etmek istiyorum. Sıkıntılı bir süreçte kulübü devraldılar ve aldıkları başarılı neticeler sonucunda da üst sıralarda yer aldılar. İnşallah sezon sonu bir üst lige çıkarız. Biz gazeteciler olarak İnegölspor'umuzun ve yönetim kurulunun her zaman yanındayız. Basınıyla, işadamlarıyla, sanayicileriyle hep beraber İnegölspor'umuza sahip çıkmalıyız ve çıkmaya devam etmeliyiz. Bugüne kadar bir çok işadamı desteklerini verdiler. Bizde bunu gazetelerimizde paylaştık. Bu desteklerin devamını bekliyoruz. Çünkü İnegölspor'un hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacı var."


Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Malumunuz zor şartlar altında kulübü devraldık. Bu zorlukların üstesinden de işadamlarımızın desteğiyle geliyoruz. Herkes bize destek veriyor. Ama bu destekler yeterli değil. Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri yok. Onun için işadamlarımızın desteklerine ihtiyacımız var. Hep beraber bu takımı sezon sonu inşallah hak ettiği bir üst lige çıkartacağız. Aldığımız sonuçlar ortada. Başarılı bir sezon geçiriyoruz. İnşallah bize verilecek desteklerin sayesinde daha güçlü ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Ben siz değerli basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Sezon boyunca desteğinizi bizlerden esirgemediniz."ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV