Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup Ekiplerinden İnegölspor, Bursaspor'dan forvet mevki oyuncusu Enes Ata'yı 1 yıllığına kiraladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Osman Sevim, şunları söyledi:
"Bursaspor'un genç yeteneklerinden, geçtiğimiz yıl Sakaryaspor formayı giyerek şampiyonluğa ulaşan Enes Ata'yı 1 yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırmış olduk. Genç kardeşimiz inşallah göstereceği performans ile hedefimize ulaşmamıza katkıda bulunacak. Ben Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bursaspor ile İnegölspor kardeş takımdır. Artık transfer çalışmalarımızda sona doğru geliyoruz. Yapacağımız 1 kaç transfer ile transfer defterini kapatacağız."
 
Enes Ata ise "İlk önce İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerim büyük. Geçen yıl Sakaryaspor'da yaşadığım şampiyonluğu burada da yaşamak istiyorum. Göstereceğimiz performans ile kendimi kanıtlayıp yeniden Bursaspor'a dönmek için elimden geleni yapacağım.Bunun için var olan gücümü İnegölspor'umuz için sahada göstereceğim."ifadelerini kullandı. 
Editör: Süper Kanal TV