Vali Küçük: “ Bursa ‘Ulu’ bir şehir ve hepimiz bu değeri yukarılarda tutmak için çabalıyoruz.” dedi.
 
Bursa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz yıllarda yaşanan taraftar grupları arasındaki gerginliklere bir yenisinin daha eklenmemesi adına bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş müsabakası öncesinde, Bursaspor Tribün Liderleri ile Heykel Tarihi Valilik Binasında bir araya geldi.  
 
Vali Küçük burada yaptığı konuşmada: “Ben inanıyorum ki bu akşam, Bursa şehrinin tarihi ve kültürel güzelliklerine uygun, Bursa insanının misafirperverliğini üst düzeyde göstereceği bir maç olacak. Yensekte, yenilsekte her zaman fair-play ruhunu yansıtacağımız bir akşam olmalı. Maçta alacağınız sonuç çok fazla hafızalarda kalmaz. Ortalama 3 hafta sonra sonuç unutulabilir. Fakat Bursa şehri ve duruşumuz her zaman hatırlanır. Bursa ‘Ulu’ bir şehir ve hepimiz bu değeri yukarılarda tutmak için çabalıyoruz.” dedi.
 
10 Aralık 2016 gecesi İstanbul’da 2 takım arasında oynanan maçta menfur bir saldırıdaki şehitleri de unutmayan Vali Küçük; ‘ Bu üzücü olay umarım bizleri birbirimize kenetlenmeye vesile kılar. Ben iki takımada akşam oynanacak maçta başarılar diliyor. Kazananın dostluk olmasını diliyorum.” dedi.

 
Bursaspor Tribün Liderleri ise; “Dostluk çerçevesi içinde gerçekleştirilen müsabaka sonrasında hem Bursaspor hem de Beşiktaş taraftarlarının herhangi bir tatsızlık çıkmadan sağ salim evlerine gitmelerini istiyoruz.” ifadelerini yinelediler. 

Editör: Süper Kanal TV