Transfer harekatını sürdüren İnegöl Belediyespor, Fenerbahçe’nin tecrübeli liberosu Burak Hazırol ile anlaştı. Hazırol için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

İnegöl Belediyespor Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, kulüp tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreni öncesi yaptığı açıklamada, “Transferlerimize devam ediyoruz. Libero mevkisinde oynayan Burak Hazırol arkadaşımızla anlaşmış bulunmaktayız. 1991 doğumlu Burak, spora Arçelik'te başladı. Daha sonra Fenerbahçe, Tokat, Afyon, Şahinbey en sonda geçen yıl Fenerbahçe'de oynadı. Bizi tercih ettiği için özellikle kendisine teşekkür ediyoruz. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Rabbim inşallah hedeflerimize ulaştırmayı nasip eder. Kazasız, belasız, sağlıklı bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Burak Hazırol ise İnegöl Belediyespor’un ligin artık köklü takımlarından bir tanesi olduğunu kaydederek; “O yüzden hedefi olan her sporcunun tercih edeceği kulüplerden bir tanesi. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum. Bu samimi karşılama için herkese teşekkür ediyorum. Bu seneki hedeflerimiz geçen sene kazanılan kupalara yenilerini eklemek. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hazırol, daha sonra kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.