İnegöl Belediyespor, sporu tabana yayma ve yetenekli gençlerin ülke sporuna kazandırılması adına sürdürdüğü çalışmalarının meyvesini almaya devam ediyor. Turuncu Lacivertli temsilcimiz salon sporlarında sportif anlamda önemli başarılar elde ederken, alt yapıdan yetişen genç yetenekler de ülke sathında adından söz ettirmeye başladı.

GELİŞİM KAMPINA DAVET
İnegöl Belediyespor’un altyapısında forma giyen 2005 doğumlu Mert Cuci ile Yusuf Emre Güler, 2020 Balkan Şampiyonası ve 2021 Avrupa Şampiyonasına hazırlık amacıyla tertip edilen milli takım gelişim kampına davet edildiler. 2005-2006 doğumlu sporculardan oluşan 37 kişilik oyuncu grubunun yer aldığı Gelişim Kampında teknik değerlendirme ile performans ölçümleri yapılarak Milli Takımların altyapı kadrosunu oluşturacak isimlerin belirlenmesi hedefleniyor. Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda 19 Ocak Cumartesi günü başlayan kamp çalışmaları ise 26 Ocak tarihine kadar devam edecek.

“BELEDİYESPOR; İNEGÖL’E DEĞER KATIYOR”
Belediyesporlu genç yıldızların milli takım kampına davet edilmesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Sporun ilçe geneline yayılması ve özellikle salon sporlarına ilgi ve alakanın artması adına belediyespor bünyesinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Belediyesporun ilçemize değer kattığını her geçen gün ortaya koyduğu faaliyet ve projeler ile daha yakinen görmekteyiz Özellikle voleybolda efeler liginde bulunmamız, tamamı altyapı oyuncularımızdan oluşan gençlerimizle 2. ligde başarıdan başarıya koşmamız tesadüf değil. Belirli bir plan ve program dahilinde yürüttüğümüz çalışmalar ile bugünlere geldik. Ortaya koyduğumuz çalışmaların meyvelerini almak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu anlayışla iki genç voleybolcu kardeşimizin milli takım kampına davet edilmeleri doğru yolda olduğumuzu bizlere gösteriyor. Şimdiden genç sporcularımıza sonsuz başarılar diler, hepinizi en içten kalbi duygularla selamlarım” dedi.