Bordo beyazlı ekip, Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktörümüz Fatih Akyel, şunları söyledi: "Sancaktepe sezon başından beri iyi bir çıkış yakaladı. Genç ve dinamik bir ekipler. Güzel şeyler yapıyorlar. İyi takımlar. İyi takım olmuşlar.

Bizde bildiğiniz gibi 6-7 haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Zaman zaman kazanıyoruz zaman zaman berabere kalıyoruz ama bunlar hep iyi futbolla yapıyoruz. İyi bir toparlama süreci geçiyoruz ve geçirdikte. İnşallah Amed maçındaki gibi mücadelemizi deplasman maçında gösterip, oradan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz.

Elimizden geleni yapacağız. Takımımız iyi oynuyor. Gümüşhane maçında iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımızda var. Dediğim gibi Sancaktepe'de iyi bir takım. İstanbul'da güzel bir maç olacak. Zor bir maç bizi bekliyor. Şuanda Raif'in sakatlığı var. Onun haricinde ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularımız var. Onlarda maç saatine kadar düzelecekler" diye konuştu.