Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yurt gezilerine ara vermeden devam ediyor. Programların ilk durağı olan Karaman’a gelen Karamollaoğlu, burada partisinin 6’ncı Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Büyük bir coşku ile kentte karşılanan Karamollaoğlu’na Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ile Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç eşlik etti. Çevre il ve ilçe teşkilatları başta olmak birçok siyasi parti ve STK temsilcisinin katıldığı kongreye basının da ilgisi yoğun oldu.

ÇÖZÜMÜN SAADET PARTİSİ OLDUĞUNUN HERKES FARKINDA

Türkçenin başkenti Karaman’da partisinin 6’ncı olağan il kongresine katılan Saadet Lideri Karamollaoğlu, ittifak tartışmaları ile ilgili konuştu. Ülkenin her alanda sorunlar ile karşılaştığını, bundan etkilenen milletin de derdinin bir türlü bitmediğini, aksine giderek arttığını belirten Karamollaoğlu, bu sıkıntılı günlerin çözüm reçetesinin Saadet Partisi olduğunun artık herkes tarafından anlaşıldığını dile getirdi.

Ülkenin, vatandaşın bin türlü sorunu olmasına rağmen hükümetin tek derdinin cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Daha seçim gününe çok var. Onların derdi ittifaklar kurmak. Biz uyum yasalarının çıkacağını düşünürken ortaya ‘Cumhur İttifakı’ çıktı. Ya bırakın bunları şimdi. Milletin derdine bakın. Ülkenin derdine bakın” eleştirisinde bulundu.

MİLLETİN SORUNLARINI DERT EDİNİN

Ülkenin, vatandaşın bin türlü sorunu olmasına rağmen hükümetin tek derdinin cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Daha seçim gününe çok var. Onların derdi ittifaklar kurmak. Biz uyum yasalarının çıkacağını düşünürken ortaya ‘Cumhur İttifakı’ çıktı. Ya bırakın bunları şimdi. Milletin derdine bakın. Ülkenin derdine bakın.” eleştirisinde bulundu.

BİZ NASIL BUNA ORTAK OLALIM?

İttifak tartışmaları ile ilgili çok çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Ülkede bir korku imparatorluğu var. Kimse sesini çıkartamıyor. Biri ağzını ufak açsın hemen tepesine biniyorlar. Sonra diyorlar ki, ‘gelin Cumhur İttifakı’na katılın’. Biz böyle bir ittifaka nasıl katılabiliriz? Böyle bir mesuliyeti nasıl alabiliriz? Adaletten, kardeşlikten uzak bir yerde nasıl durabiliriz? Böyle bir anlayışa nasıl ortak olabiliriz? Biz adaletin, huzurun, kardeşliğin yanındayız. O yüzden eğer kurulacak bir ittifak olacaksa o da ‘İlkeler İttifakı’ diyoruz. Bu ilkelerde öyle ‘beş milletvekili ver, on bakanlık al’ pazarlığı ile de ölçülemez. Bu memleket değil 20 milletvekiline, 120, 200 milletvekiline bile satılamaz.”

Ülkenin her alanda sorunlar ile karşılaştığını, bundan etkilenen milletin de derdinin bir türlü bitmediğini, aksine giderek arttığını belirten Karamollaoğlu, bu sıkıntılı günlerin çözüm reçetesinin Saadet Partisi olduğunun artık herkes tarafından anlaşıldığını dile getirdi. Karamollaoğlu, “Saadet iktidarı, fakirin, çiftçinin, mazlumun, adaletsizliğe uğrayan insanların iktidarı olacak. Yaşanan sorunlara çözüm bulunacak. Refah, adalet ve huzur kâmil manada tesis edilecek.” diye konuştu.

KUTUPLAŞMAYA KARŞI TEK İLAÇ SAADET PARTİSİ’DİR

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı ve GİK Üyesi Şaban Şahin de yaptığı açıklamada, Saadet Partisi’nin ülkede artan kutuplaşma tehlikesine karşı bir ilaç olduğunu kaydederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

KARAMAN, MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN YÜKSELMESİNDE İŞARET FİŞEĞİ OLACAK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, konuşmasında Karaman’da gördüğü heyecandan çok etkilendiğini ve Milli Görüş’ün yükselişinde Karaman’ın bir işaret fişeği olacağını kaydetti. Saadet Partisi’nin diğer partilerden farkının farklı görüşleri zenginlik olarak görmesinde olduğunu belirten İriş, kucaklaşmanın ülkeyi iyiye, ayrıştırmanın ise kötüye götüreceğini ifade etti.

Editör: Süper Kanal TV