Seçim sath-ı mâiline girilmesiyle havuz medyası Saadet Partisi’ne karşı kirli senaryolarını bir bir uygulamaya koyuyor. Ancak yandaş medyanın Saadet Partisi’ne karşı başlattığı bir başka karalama kampanyası yine elinde patladı. 

Havuz medyasının “28 Şubat döneminde Refah Partilileri içeri attıran savcı” yaygarası koparttığı Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli hâkim Tanju Güvendiren ile ilgili haberlerin asılsız olduğu belgesiyle kanıtlandı.  

Yandaş medyanın “Kudüs Gecesi’ni düzenleyen Refah Partili Sincan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve 9 kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderen DGM savcısı” şeklinde lanse ettiği Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı Tanju Güvendiren’in o dönem mahkemenin ne savcısı, ne başkanı ne de üye hâkimlerinden biri olduğu ortaya çıktı. 

O DAVANIN NE HAKİMİ NE DE SAVCISI!

Havuz medyasının Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli hâkim Tanju Güvendiren ile ilgili iftiraları çöktü. “Refah Partisi Sincan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve 9 kişiyi tutuklayan savcı” şeklinde hakkında yalan haberler servis edilen Güvendiren’in dönemin mahkemesinin ne hâkimi ne de savcısı olduğu ortaya çıktı. Gazetemizin ulaştığı Yıldız ve 9 kişi ile ilgili gerekçeli kararda dönemin mahkeme başkanının Mehmet Turgut Okyay, üye hâkim Kd. Albay Abdülkadir Davarcıoğlu, üye İbrahim Kozan ve cumhuriyet savcısının Nuh Çetinkaya olduğu ortaya çıktı.

ERBAKAN KADİM DOSTUMDUR

Yandaş medyanın algı operasyonlarıyla ilgili gazetemize konuşan Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli hâkim Tanju Güvendiren, bu haberlerin Saadet Partisi’nin yükselişini engellemek için ortaya atıldığını belirterek, hepsinin hayal ürünü ve yalandan ibaret olduğunun altını çizdi. Hile yoluyla yükselen yıldız ve halkın derdine tercüman olan Saadet Partisi’nin yıpratılmak istendiğine vurgu yapan Güvendiren, buna katiyen müsaade etmeyeceğini belirtti. Saadet Partisi’nin hem milli hem de yerli olduğuna dikkat çeken Güvendiren, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ise kadim dostu olduğunu hatırlattı.

Millî Gazete / Ankara Bürosu

Editör: Süper Kanal TV