24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star TV'de Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Partisinin Kayseri'deki toplantısında AKP'li isimlere çok sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, programda bu uyarılarını tekrarladı.

AKP'li bazı milletvekili adaylarının söylemlerinin ittifaka fitne girmesine neden olabileceğine dikkat çeken Bahçeli, "AK Parti'den bazı isimler halkla münasebetleri sırasında ne cumhurbaşkanını ağızlarına alıyorlar ne de ittifakı. Sadece AK Parti'nin Meclis'te güçlü kalmasını hedefliyorlar. Bunu saptırıp MHP'ye verilecek oyları alma çabasındalar. İsim söylersem fitneye biz de katılmış oluruz. Bu progandanın önünü arkasını düşündüğünüz vakit çok farkında olmadığınız sonuçlara doğru Türkiye'yi götürür, özellikle AKP'yi götürür" ifadelerini kullandı.

"3-5 VEKİL HALEN UYUMSUZLUK İÇERİSİNDE"
Program sunucusu Nazlı Çelik'in "MHP Genel Başkanı neden Cumhurbaşkanı adayı olmuyor?" şeklinde yönelttiği soruya da cevap veren Devlet Bahçeli, "30-40 milletvekili ile geldiklerini, 5 vekilin ayrıldığını ve halen partide olan 5 milletvekilinin de kendileriyle uyumsuzluk içerisinde" olduğunu söyledi.

Editör: Süper Kanal TV