İnegöl'de değişik sektörlerde yeni işyeri açılmaya devam ediyor. Bunlardan biride Mahmutesatbey caddesinde açılan Ziyafet Çiğköfte firması oldu. Dualar eşliğinde açılan işyerine katılanlara çiğ köfte ikram edildi.
Mehmet bilge'ye ait Ziyafet  Çiğköftecisi Kemalpaşa Mahallesi Mahmutesatbey caddesi Numara 247 adresinde açıldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında işyerinin açılışa sayılı kişi davet edildi. Sosyal mesafeye uyularak yapılan işyerinin açılışı öncesi kısa bir Kuran-ı kerim okundu. Daha sonra eller semaya açılarak dua edildi. Duanın ardından işyerinin açılışı yapıldı. Açılışa katılanlara ve yoldan geçen vatandaşlara çiğköfte ikram edildi.

İşletme Sahibi Mehmet Bilge yaptığı açıklamada şunları söyledi. Öncelikle açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum, işlerimizin hem bize hemde inegöl halkına hayırlı olsun. Burada amacımız kaliteli bir hizmet vermek. Her ayın Her ayın 10’u ve 20’sinden sizlere özel %50 indirimlerimiz olacak. Halkımıza en kaliteli en güzel çiğköfteyi sunmak için elimizden geleni yapacağız. Allah bizleri utandırmasın inşallah. Koronavirüs nedeniyle açılışımızı sade bir şekilde yapmayı uygun gördük. Çünkü bizler için insan sağlığı her şeyden önce gelir diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV