Bursa-Ankara karayolu yolu üzerinde beton mikseri ve iki otomobilin karıştığı zincirleme kaza da 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; yakıt ikmalinin ardından Kaplan petrolden Bursa-Ankara Karayoluna aniden çıkan sürücü İdris Yaşa yönetimindeki 16 KAK 55 plakalı özel otomobil, Karayolu üzerinde seyir halindeki Ahmet Çelik yönetimindeki 16 KKL 14 plakalı beton mikserine yandan çarptı.

TEHLİKE SAÇTI

Kontrolden çıkan özel otomobil karayolundan yağmur suyu kanalına girip çıktıktan sonra Bursa-Ankara karayolunun karşı şeridinde yolun ortasında durdu.

TARLAYA UÇTU

Eskişehir istikametinden İnegöl´e seyir halinde olan sürücü Arslan Baykal yönetimindeki 50 DR 822 plakalı hafif ticari araç, önüne çıkan özel otomobile arkadan çarptı. Çarpışmayla kontrolden çıkan hafif ticari araç yolun sağındaki şarampole yuvarlandı.

6 YARALI

Kaza sonucunda 16 KAK 55 plakalı özel otomobilin sürücüsü 57 yaşındaki İdris Yaşa ile yanında bulunan eşi 51 yaşındaki Kıymet Yaşa ile tarlaya uçan hafif ticari aracın sürücüsü Arslan Baykal ve araçta bulunan 15 yaşındaki Yunus Emre Baykal,17 yaşındaki Yasin Baykal ile Seher Baykal yaralandı. 6 yaralı da olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

ARAÇLAR YOLDAN ÇEKİLDİ

Tarlaya uçan ticari araç ile yolun ortasında bulunan iki araçta çekici yardımı ile yoldan çekildiler. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
Editör: Süper Kanal TV