Hayriye Mahallesi'ndeki evinden 5 gün önce ayrılarak inegöl  şehir merkezine gitmek üzere ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan konuşma ve zihinsel engelli 39 yaşındaki Erkan Başyiğit'i bulmak için herkes seferber oldu. Ancak dün yapılan aramalar neticesinde şahsa ulaşılamadı. Kurtarma ekipleri bugün tekrar şahsı aramaya başladı.
Hariye Mahallesi'ndeki evinden 9 Ocak günü İnegöl merkeze gitmek evinden ayrılan 39 yaşındaki  Erkan Başyiğit'ten 5 gündür haber alınamıyor. evden ayrıldığı gün akşam evine dönmeyen başyiğit'i merak eden ailesi gidebileceği her yeri aradı ancak bir türlü izine raslanmadı. Bunu üzerine ailesi durumu inegöl Emniyet Müdürlüğü ve İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verildi. 

Kayıp ihbarı üzerine Dün Jandarma komutanlığı, Bursa AFAD İl Müdürlüğü, İHH İnegöl Acil Yardım Arama Kurtarma, Yıldırım belediyesi arama kurtarma ekibi, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve nak arama kurtarma ekipleri  İnegöl'de bir araya gelerek arama çalışmalarına başladı.
Ekipler yoğun kar yağışı ve tipi rağmen  dün icalaliye mahallesinde her yeri didi didik aradı ancak kayıp şahsa bir türlü ulaşamadı. Arama çalışmalarını sonlandıran ekipler sabah saatlerinde tekrar çalışmalarına başladı.

kurtarma ekiplerine çevre mahallerdeki ve hayriye mahallesinde ikamet eden bir çok vatandaşta destek veriyor.
Editör: Süper Kanal TV