Masa tenisi Okul sporları Türkiye Şampiyonasında Türkiye dördğncüsü olan   Altı eylül  Ortaokulu küçük kız masa tenisi takımı İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yüceli Ziyaret ettiler. Şampiyona ve dereceleri ile ilgili bilgi veren okul müdürü Mehmet Göksu : "Altı Eylül Ortaokulu küçük kız masa tenisi takımı İnegöl birincisi olduktan sonra Bursa il birincisi oldu. Bursa İl şampiyonu olarak olarak Bartın'da  katıldığı bölge gurup şampiyonasında da istanbul takımlarını geride bırakarak  bölge birincisi oldu. 
Bölge birincisi olarak 19-21 mayıs 2017 tarihlerinde Aksaray ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası finallerine katıldı.  
Altieylul  küçük kız masa tenisi takımı Finallerde güçlü rakiplerini yenerek türkiye 4. sü olmuştur. 
Okulumuz  beden eğitimi öğretmeni Fatma Dogan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü antrenörü İsmail Gümüş birlikte çalışarak bu başarıyı elde ettiler. Ben deesteklerinden dolayı  gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Yusuf Şevki Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek : İlçemizi Türkiye genelinde temsil ederek büyük başarıya imza atan sporcularımızı ve okulumuzu tebrik ediyorum. Kurumum adına teşekkür ediyorum.
Bu gençlerimizin ilerde çok daha başarılı olacaklarını umuyorum. İnşallah Türkiye şampiyonu da olacaklar. Bu yıl İnegöl okulları neredeyse tüm branşlarda ilçemizi Türkiye finallerinde temsil ettiler. Bu vesileyle diğer okullarımızı da tebrik ediyor İnegöl adına teşekkür ediyorum."dedi. Ardından başarılı sporcu öğrencileri tişört hediye ederek uğurladı...
Editör: Süper Kanal TV