İnegöl’ün gelecek 50 yılını kapsayan içme suyu altyapı çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor. Toplam 102 milyon TL tutarındaki çalışmalar tamamlandığında hem su kayıp kaçak oranı ciddi anlamda azalacak hem de İnegöl halkı daha temiz suya kavuşmuş olacak.

Hummalı bir şekilde devam eden ve tüm şehri saran altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde, yollarda da bozulmalar meydana geliyor. Çalışmamaların aksamaması adına kış şartlarında da altyapı yenileme çalışmaları sürerken, bu noktada olumsuzluklar da yaşanıyor. Yağışlar nedeniyle kazılan yollarda bozulmalar meydana geliyor. İnegöl Belediyesi, bu noktada vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına geçici iyileştirmeler için ekipleri sahaya indirdi. Yollarda ¬oluşan büyük çukurlar doldurularak ulaşımın daha sağlıklı olarak yapılması sağlanıyor.

YAZ DÖNEMİNDE ASFALTLANACAK

Özellikle son günlerde yoğun yağmur ve kar yağışının yaşandığı İnegöl’de yağışlar nedeniyle serilen malzemede azalma çukurlar oluşuyor. Kazı yapılan bölgeler ekipler tarafından yeniden düzeltilirken, mevsim şartlarına uygun dönemlerde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde sıcak asfalt uygulamalarının da yapılacağı açıklandı.

Editör: Süper Kanal TV