Alınan bilgilere göre Bursa'dan inegöl'e doğru seyir halinde olan Engin Medik isimli vatandaş yolda gözüne kırmızı bir cisim denk geldi. Arabanın dikiz aynasında baktığında Türk bayrağı olduğunu görünce tekrar geri dönerek yere düşen bayrağı alıp öpüp arabasına koydu. Daha sonra Medik yoluna devam etti. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

Bir devlet dairsinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Engin Medik yaptığı açıklamada şunları söyledi. Ben arabamla gelirken kırmızı bir cisim fark ettim ama bayrak olduğunu anlamadım. Yoldan geçen araçların rüzğarıyla dikiz aynamda baktığımda Türk Bayrağı olduğunu gördüm. Hemen arabamla geri döndüm yerde olan bayrağımızı aldım. Bizim koynumuzda başımızın üstüne taşımaz gereken bayrağımızı yerde olmaması gerekiyor.

Biz Allahımıza şükür ediyoruz bu bayrağımızda şehitlerimizin kanı var gelip aldım öptüm anlıma koydum ve kalbimin en güzel yerine yerleştirdim. Özellik son günlerde Bayrağımıza karşı yapılan çirkin saldırılarda aklıma geldi. O kadar insan geçiyor ama kimsenin fark etmemesi ise beni gerçekten üzdü. Bu bayrak göklerde dalgalanmalı yerde değil. Avrupa parlamentosunda kendini bilmez biri çıkıp şehitlerimin kanıyla sulanmış bayrağımızı yırtıyor sen kimsin nasıl bayrağımı yırtarsın dünyaya meydan okumak o kadar kolay mı? Bu bayrak benim canımdır, kanımdır namusumdur.

Editör: Süper Kanal TV