Son dönemlerde aynı mevkilerde seri hırsızlık olaylarının olması vatandaşları korkutmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda İnegöl’de bir çok dükkanda bir gecede hırsızlık olayının benzeri dün yine farklı bir cadde üzerinde meydana geldi. Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren biri dernek olmak üzere 4 kahvehane ile bir dönerci olmak üzere5 işyerinde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık olayına karışan şahıs ve şahıslar, kapıları açtıkları torna vidaları işyerlerinde unuttular.
Edinilen bilgilere göre Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece saatlerinde Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde bulunan 5 işyerinde hırsızlık meydana geldi.
Sabah işyerlerine gelen esnaflar, kapıların zorla açıldığı fark edince hırsızlık olayının şokunu bir süre atlatamadılar.
CAMDAN GİRDİ KAPIDAN ÇIKTI
Edilen bilgilere göre Cemal Ergin’e ait kahvehanenin üst camından girdiği bildirilen şahıslar dükkan içinde kasada bulunan bozuk paraları alıp, işyerinde bırakılan kapı anahtarı ile kapıyı açarak çıktıkları öğrenildi. 
KAPILARI ZORLAYIP AÇMIŞLAR
4 kahvehane ile bir dönercide yaşanan hırsızlık olaylarında kapıları zorlayan açan hırsızların kasalardaki bozuk paraları alıp kaçarken, işyerlerinde suç aletlerini bıraktıkları gözlendi.
5 İŞYERİ SOYULDU
Cemal Ergin, Gürsoy Özcan, Şener Acar’a ait kahvehane Mahmut Demirci’nin işlettiği Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kahvehane ve Enes S.’ye ait dönerci işyerinde hırsızlık olduğu ortaya çıktı.
BİN LİRANIN ÜZERİNDE BOZUK PARA
Seri hırsızlık olayında bin liranın üzerinde bozuk para ile cep telefonun çalındığı bildirildi.
HIRSIZLARIN BULUNMASINI İSTİYORUZ
Hırsızlık olayı mağduru işyeri sahibi Gürsoy Özcan, “Gece saat 12:00'de iş yerimizi kapattıktan sonra sabah temizlik yaparken burada kapının zorlanarak kırıldığını tespit ettik Polise haber verdik. Yan tarafta bulunan Posof derneğine, yanımızdaki kıraathane ve ilerde bulunan bir başka kıraathane ile Dönerciye de zorlamayla girdiklerini tespit edildi.  Olay yeri inceleme ve polisi çağırdık. Kim veya kimler tarafından yapıldığı bilmiyoruz ama yapanların bulunmasını istiyoruz. Bunla alakalı emniyetin gereken özveriyi göstermesini bekliyoruz. Hırsızlar bizde bulunan bir miktar parayı alırken diğer iş yerlerinden de bozuk paralar Posoflar kıraathanesinde antika tespihler ve para dönerciden ise telefon ve para çalındığını bildirdiler. Daha öncede bu cadde üzerinde bir kaç defa hırsızlık olayı oldu. Ama bu kadar geniş çaplı bir hırsızlık olayı olmamıştı.” Dedi.

Editör: Süper Kanal TV