İnegöl de geniş yemek ve ızgara çeşitleriyle modern tasarımıyla güzide bir mekan haline gelen iş yeri açılışına İnegöl belediye başkanı Alper Taban, Çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Açılışta konuşan firma sahiplerinden Hakan Ergezer; " Öncelikle bugün açılışımıza gelen tüm eş dost ve hemşehrilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Biz 20 senedir bu işi yapıyoruz ve sürekli sektörün içindeyiz. Firma isiminide iki ortak olarak çocuklarımızın isimlerini koyduk. Terminal karşısında 200m2 lik nezih bir ortamda hizmet veriyoruz ve herkesi bu eşsiz lezzetleri denemeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Daha sonra firma ortağı Özgür İnan ise, "Yiğitagah Lokantası olarak şehrin yeni lezzet harikası olarak terminalin hemen karşısında hizmete girmiş bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan eş dost ve akrabalarımıza çok teşekküer ediyoruz" dedi.

Son olarak Belediye başkanı Alper Taban da bir selamlama konuşması yaptı. " Bugün Yiğitagah Lokantamızın açılışı için bir arada bulunuyoruz. Öncelikle ben tabi bu güzel işyerimizin kendilerine ve inegölümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnegöl de malumunuz gerçekten nufusu ve ekonomisi ile katmadeğeri ile herzaman adından söz ettiren büyük bir şehir haline geldi. Dediğimiz gibi ilçe nufusunun ve ekonemisinin büyümesi ile birlikte yeni yeni işletmeler yeni ihtiyaç alanları demek. Ben tekrar iş yeri sahiplerine bereketli kazançlar diliyorum ve hepinize saygılar sunuyorum."
Konuşmaların ardından kurdale kesimi yapılarak iş yerinin açılışı yapıldı.

Editör: Süper Kanal TV