"Yeni yılda yeni yollar" diyerek 2021 yılının ilk gününde şehrin eksiklerini gidermek için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde tamamen yerli ve milli malzemelerle üretilen silindirle sıkıştırılmış beton yol (SSB) uygulaması ile yollardaki konforu arttırmaya devam ediyor.

Görev süresi boyunca pek çok alanda yenilikler ve atılımlar gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, asfalta göre daha uzun ömürlü tamamen yerli malzemelerle üretilen ve Marmara bölgesinde ilk olarak İnegöl'de uygulan beton yol ağının Cumhuriyet Mahallesi Asya Sokak 'ta devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

ÜÇ AYRI NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Mahallesi Asya Sokak ve civarındaki çalışmaları beraberindeki heyetle birlikte inceleyen İnegöl Belediye Başkan Alper Taban, ‘’Kaldığımız yerden işlerimize devam ediyoruz. Dün gece görev yapan tüm kamu çalışanlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettik. Bugün de Cumhuriyet Mahallemizde arkadaşlarımız üç ayrı noktada beton yol çalışmalarını yürütüyorlar. Bulunduğumuz muhit olan Asya Sokakta zemin iyileştirme ve beraberinde yol kaplamasını yapıyoruz. Bu çalışmalar ile güzel bir şekilde vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş oluyoruz. Hemen arkamızdaki alanda da dolgu çalışmaları yürütüyoruz. Orada da tır parkı yapacağız. Mahalle aralarında büyük araçların park etmesinden kaynaklanan sorunlar var. Bu alanda hem yeşillendirme beraberinde de tır parkı oluşturacağız. Ancak şu an yol kaplama ve beton yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Arkadaşlarımız bir yandan alt zemin çalışmalarına diğer yandan da finişer makinaları ile serme ve sıkılaştırma çalışmalarını yürütüyor.’’

NE ZAMAN İŞ VARSA TÜM EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Tatil mefhumu gözetmeksizin vatandaşların taleplerini yerine getirdiklerini belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çünkü bir mesai mefhumu yok, bir bayram ya da tatil yok. Ne zaman iş varsa tüm ekiplerimiz görev başında. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Çözüm Merkezi hepsi teyakkuz halinde. Sağlık sıhhat içerisinde bir yıl geçsin ki bizler çalışmaya ve hizmet etmeye devam edelim. Eksiğimiz çok farkındayız. Bunları düzeltmek içinde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. ‘’

TASARRUFLU DOKUNUŞLARLA ŞEHRİMİZİ ÖRNEK HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

Bursa-Ankara karayolu İnegöl güzergahında şehrin girişine prestij katan çalışmalar hakkında bilgi veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Bursa-Ankara karayolu üzerinde çalışmamız devam ediyor. Oradaki çalışmaları da gözlemledim. Pandemi nedeniyle yasak günlerini fırsata çevirmek istiyoruz. Bu da bir çalışma kolaylığı sunuyor. Normal günlerde de bildiğiniz üzere yoldaki trafik artığı için çalışmalar ister istemez zorluklar çıkartıyor. Bundan dolayı da tüm ilçe halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Şehrimizi de iyileştirip güzelleştirmek istiyoruz. Küçük ve tasarruflu dokunuşlarla şehrimizin her bir köşesini daha yaşanabilir ve daha örnek bir hale getirmek istiyoruz. Katı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.