Koçaslanlar Motorlu Araçlar İnegöl Plazada düzenlenen tanıtım kokteyline Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Koçaslanlar Motorlu Araçlar firması Genel Müdürü Ahmet Uğur, İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile davetliler katıldı.

MEMNUNİYET ARTARAK DEVAM EDER

Düzenlenen kokteylde konuşan Koçaslanlar Motorlu Araçlar Firması Genel Müdürü Ahmet Uğur, “Öncelikle Şehitlerimizin ruhu şad olsun, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Koçaslanlar ailesi olarak İnegöl´de 13. yılımız. İnegöl´de yatırım yapmanın onurunu yaşamaya devam ediyoruz. Firmamız, Renault ve Dacıa markalarına hizmet vermekle beraber, ikinci elde de bu hizmeti devam ettiriyoruz. Ülkemizin otomotiv sektöründe 180 bin adet araç satışıyla beraber Renault markası ülkemizde satış da birinci oldu. Dacıa markamızın 2018 model aracının tanıtımını yapıyoruz. Dacıa markası 2017 yılında büyük satış yaparak 6. sırada yerini aldı. 2018 Duster markası, müşteri ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşıladığı, gerek süspansiyonu, gerekse ses yalıtımı ile beraber 1.2 litrelik benzinli ve 110 beygir Diesel seçenekleriyle satışa sunuldu. Umarım bu güne kadar olduğu gibi memnuniyet artarak devam eder. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

YENİ MODEL ARACIN HAYIRLI, UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM
Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Yaralı olan kardeşlerimize Allah´tan şifalar diliyorum. Şehrimiz gerçekten bereketli bir şehirdir. Kurumlar çalışıyor, bir taraftan işletmecilerimiz sürekli yenilikler içerisinde. Dün bir takım açılışlar ve temel atmalar yaptık. Şehrimizde trafikle alakalı düzenlemeleri de yakında göreceksiniz. Ulaşımı rahatlatmak adına attığımız adımlar olacak. Yarı olimpik yüzme havuzumuz inşaatı başladı. Günlerimiz dolu dolu geçiyor. Vatandaşlarımızın düşüncelerini alarak bir takım adımlarda atıyoruz. Yaşadığımız topraklara hizmet ederek faydalı olmak istiyoruz. Firmamızdaki yeni model olan aracın tanıtımını yapıyoruz. Ayrıca yeri üretim aracımızın da bir an önce devreye girmesini canı gönülden istiyoruz. Rekabet olsun ama yerli aracımızda olsun. Yeni model aracın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, yeni modelin kurdelesini keserek teşhire sunarlarken, yeni modeli de deneme fırsatı buldular.

Öte yandan, 2017 yılında 10 adet ve üzeri araç alımı yapan Sayim Yalçın ve Mevlüt Adak ile Yeni Duster´i satın alan Şener Aslanbay´a plaket takdim edildi.

Editör: Süper Kanal TV