Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl’e bağlı Kınık mahallesi mevkiinde 3 aracın karıştığı meydana gelen zincirleme kaza da 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Zincirleme kaza Bursa-Ankara karayolu üzeri Kınık mahallesi mevkiinde meydana geldi. 
Bozüyük istikametinden gelip Bursa’ya seyir halinde olan Sürücü Cüneyt Erdoğan yönetimindeki 01 EY 999 plakalı özel otomobil Kınık mevkiinde arıza yaparak yolun kenarında durdu. O sırada sürücü 35 yaşındaki Ender Yıldırım yönetimindeki 07 EOS 82 plakalı özel otomobil, Kınık mahallesi mevkiinde arıza yapıp park halinde olan özel otomobilin sürücüsüne yardım etmek için yolun kenarında durdu. O esnada da 54 yaşındaki Ali Erdoğan yönetimindeki 16 E 062 plakalı özel otomobilde arıza yapan araca yardım etmek için 07 EOS 82 plakalı özel otomobilin aracın arkasında durdu.
YARDIM İÇİNDE DURDULAR YARALANDILAR
O sırada Eskişehir’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü 34 yaşındaki Abdulrezak Kavak yönetimindeki 26 TR 082 plakalı özel otomobil, yağış nedeniyle kontrolden çıkarak yolun sağında park halinde olan 07 EOS 82 plakalı özel otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile hızlanan park halindeki 07 EOS 82 plakalı özel otomobil de önünde park halinde olan 16 E 062 plakalı özel otomobile arkadan çarptı. Kontrolden çıkan 16 E 062 plakalı araç da arızalı olan 01 EY 999 plakalı araca çarparak yan yatmasına neden oldu.
8 YARALI
Zincirleme kaza sonucunda 3 aracın sürücüleri ile 26 TR 082 plakalı özel otomobilde bulunan 16 yaşındaki Samet Kavak, 07 EOS 82 plakalı özel otomobil de bulunan 15 yaşındaki Eylül Yıldırım, 76 yaşındaki Naile Yıldırım, 13 yaşındaki Ender Yıldırım, 35 yaşındaki Nurgül Yıldırım yaralandılar. 8 yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.
Kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.
Editör: Süper Kanal TV