Alınan bilgilere göre Akhisar Mahallesi Karalar yolu ve Mezitler bölgesinde meydana gelen kazalarda 12 kişi yaralandı. İlk kaza AKhisar mahallesinde meydana geldi. Otomobil ile Minibüs kafa kafaya çarpıştı. Bu kazada  Gürkan K, Gülcan C ve Damla T yaralandı. 3 yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkinci kaza ise Mezit 4 bölgesinde meydana geldi. 31 NFH 77 plakalı Tır sürücüsü Ali K havanın yağışlı olması nedeniyle virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan tır yolun sağındaki bariyerlere çarparak ancak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındılar.

Son kaza ise Bursa Ankara yolunda meydana geldi. 43 RU 203 plakalı araç sürücü Yavuz C Ankara'dan Bursa'ya doğru seyir halindeyken yağışlı olan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürü yaralanmazken araçta bulunan Devran K, Naime C, Adile Hicran K, Gurbet C, Baran C ve Ayşe C hafif şekilde yaralandı. 6 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla inegöl devlet hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazalarla ilgili soruşturmalar ise sürüyor.