Edinilen bilgilere göre metal sanayi yakınlarında yol kenarında duran ve üzerinde 16 JOY 57 plaka takılı olan araça 16 STM 06 plakalı taktığını gören duyarlı bir vatandaş durumu 155 polis imdat hattı ihbar etti. Gelen ihbar üzerine inegöl emniyet ekibi alarma geçti. Ekipler yaptıkları çalışmada söz konusu aracı alanyurt yolu üzerinde bir petrol istasyonun yıkama bölümünde aldı. Araç içerisinde bulunan biri bayan 2 kişi gelen ekiplere direnmesi üzerine kısa sürede gelen takviye ekipleriyle birlikte gözaltına alındı.

SAVCILIK TALİMATIYLA ARAMA YAPILDI

Alınan izinler sonrası ekipler araç içerisinde detaylı bir arama yaptı. Yapılan aramada arka koltukta gizlenmiş 2 adet plaka bulundu. Sorgulamada bulunan 16 JOY 57 plakaların sahte olduğu ve aracın üzerinde takılı olan plakaların gerçek olduğu anlaşıldı. 

ARAÇTA ÇALINTI ÇIKTI

Emniyet ekipleri yaptıkları detaylı sorgulamada şahısların kullandığı 16 STM 06 plakalı aracında çalıntı olduğunu belirledi. Ayrıca araçta uyuşturucu madde ile bir adet silahda olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine daha detaylı arama yapılması için otomobil çekici yardımıyla emniyette götürüldü. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.