Özdemir, igiad’ı  siadlar ve sivil toplum örgütler arasında daha iyi ve daha seçkin bir konuma ve çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
İnegöl genç işadamları dermeği başkanı hakan Özdemir igiad olarak geçtiğimiz yıl yaptıkları çalışmalar ve düzenledikleri aktivitelerle dikkat çektiklerini söyleyerek, amacımız bu yıl yani 2018 yılında çıtayı daha yükseğe taşımak dedi. Özdemir geçen yıl sadece İnegöl’de ağırladıkları ve sektörlerinde çok etkin insanların  konuşmacı olarak, katıldığı toplantılarda büyük ilgi gördüklerini ve program yaptıkları salonlarda insanların sığmadığını söylerken,bu konuda İnegöl iş dünyası bizlere teşekkürlerini sunarak ne denli büyük projelere imza attığımızı dile getirdiler yine geçen yılın sonunda igiad kongresindeki katılımın  büyüklüğü  derneğimizin durduğu noktayı zaten gösteriyor ama biz bunların yanında geçen yıl İnegöl’deki iş adamlarımızın sorunlarını da başbakanımız Binalı Yıldırım ve bakanlarımıza da ilettik İnegöl geçtiğimiz aylarda meclis kürsüsünde ve ana muhalefet grup toplantılarında konuşuluyorsa bunda bizim payımız büyük bizim amacımız başta ülkemiz olmak üzere milletimizin ve devletimizin yanında olmaktır ve ülkemize daha faydalı daha verimli nasıl çalışırız şeklindedir dedi.   

İgiad başkanı hakan Özdemir,bu tür bakanlık düzeyinde fikir alışverişleri ve diyalogların süreceğini ifade ederek İnegöl’ün ülke ekonomisindeki yeri belli . Fakat İnegöl olarak sanırım ki ekonomi paketlerindeki bazı avantajlardan yararlanamıyoruz ve bu konuda bazı sorunlarda yaşıyoruz fakat hükümet temsilcilerimizle istişarelerle bunun üstesinden geleceğine inancımız tamdır dedi. Özdemir geçen hafta yapılan ticaret ve sanayi odası seçimlerine de değinerek, biliyorsunuz odada 31 yıllık bir metin anıl geçmişi var metin abi’nin İnegöl’e yaptıkları tartışılmaz inkar edilmez muhakkak oda farklı siyasilerle ve farklı hükümetlerle çalışmalar yaptı her geçen gün İnegöl’ün nüfusu ve ticari hacmi arttı ve buda bir nevi zorlukları beraberinde getirdi yapılan yada dahada yapılacak hizmetler vardır fakat bir gerçek var ki metin anıl iyi niyetiyle gecesini gündüze ne katarak hizmet etmiştir zaten bundan sonrada yeni başkan ve yönetim kurulu onun bilgi birikim ve tecrübesinden yararlanacaktır igiad olarak kendisine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi. Yeni başkan yavuz uğurdağ’ada başarılar dileyen Özdemir uğurdağ’ın modef ve imos’ta yaptıkları farklı ve önemli çalışmalar var .bu konuda yavuz uğurdağ ve yönetim kurulunun donanımlı olduğunu düşünüyorum, ve İnegöl ticaret ve sanayi odasında hizmet ve üretme noktasında çalışmaların artarak süreceğini inancımız tam  yavuz uğurdağ ve yönetimine de yeni görevlerinde  başarılar diliyorum dedi. .
Başkan Hakan Özdemir son olarak 27 Nisan’da igiad olarak yaptıkları programa ilçe halkını davet ederek bu etkinliğimize uzay’a giden ilk Türk olan Durmuş Döven’i konuk edeceğiz gizemli bir konuğumuz ve gizemli bir söyleşimiz olacak o açıdan İnegöl halkı İnegöl genç işadamları etkinliklerini izlemeyi sürdürsün dedi.