MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, inegöl'de katıldığı program olaysız bir şekilde son buldu. Özdağ burada yaptığı konuşmada 16 nisanda yapılacak olan referandumla ilgili açıklamada bulundu.
MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ, inegöl'de  düzenlenen toplantıya katıldı. Gittiği bir çok yerde tepkiyle karşılaşan özdağ inegöl'deki programı olaysız bir şekilde gerçekleştirildi
İnegöl'de düzenlen programda inegöl emniyet müdürlüğü geniş güvenlik önlemleri aldı. Programın yapıldığı salonun dışında çevik kuvvet ekibide her hangi bir olaya karşı hazır bekletildi.

yoğun bir katılımın olduğu programda konuşan MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın hedefinde 16 nisanda yapılacak olan referandum vardı.

"TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLAMAZ"

Böyle bir anayasaya "Evet" diyen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Türk milliyetçisi olamaz. Türk milliyetçiliğiyle bütün bağını koparmış demektir." Evet çıkması durumunda ülkenin bölüceğini illeri süren özdağ konuşmasını şöyle sürdürdü. Programa katılan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, geniş güvenlik önlemleri altından salonunda ayrıldı.