Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Uğur Sabri Çağlar,"Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı olarak, milliyetçi Hareket Partisi kimliğini zırh olarak kullananları şiddetle kınıyor ve haklarında ki tasarrufu Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine bırakıyorum. Kişi fikrini zikir edendir, kendilerine ait fikirleri olmayanlar, seçilmiş olmalarına rağmen kendilerini seçenlere değil de, seçtirenlere biat ederek fikir sahibi olmadıklarını bir kez daha kanıtlamışlardır.01 Kasım sonrası Bilge liderimizin kellesini almaya çalışan bu çirkin güruhun sözde liderinin, bilge liderimiz hakkındaki sözleri belleklerimizde ki yerini korumaktadır. Açık kalp operasyonu geçiren bilge liderimiz için; birkaç yüz imza topladık, yüz imza daha toplasaydık Bahçeli 'Geberirdi' diyebilecek kadar alçalarak, kendi aralarında beyanlarda bulunanlarla ortak hiçbir noktamız zaten yoktu, olmayacaktır" dedi.
 
YERİNDE BİR KARAR OLMUŞTUR
MHP'den istifa eden meclis üyelerinin görevlerinden de istifa etmesi gerektiğinin altını çizen Çağlar,"Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmeleri yerinde bir karar olmuştur; ne vizyon, nede misyonlarıyla Milliyetçi Hareket Partisine yaklaşmayan ama vitrine çıkartılan bu çirkin güruhun bir an önce belediye meclis üyeliğinden de istifa etmeleri elzemdir. İnegöl seçmeni, Milliyetçi Hareket Partisi şemsiyesi altında temsilen kendilerine oy vermiş ve seçmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Şemsiyesi altında Belediye meclisine seçilenler istifa etmedikleri takdirde “İnegöl seçmeni tarafından iyi olarak hatırlanmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kimliğini zırh olarak kullananları, teşkilatlara değil de kendilerine adam kazandıranları; Ne tarih nede Milliyetçi-Ülkücü Hareket affetmeyecektir. Saflarına kattıkları belediye meclis üyeleri için tören yaparak mutluluk pozları vermek kendilerine yakışmamıştır. Milliyetçi Hareketten geçinmeyi bir an önce bırakmalıdırlar ve yerel seçimlerde belediye meclis üyesi kazanamadıklarında sokaklarda ne yüzle dolaşacaklarının hesabını yapmalıdırlar" ifadelerini kullandı.
 
TAVİZ VERMEMİŞTİR VE VERMEYECEKTİR
Türk Silahlı kuvvetlerimiz ülke dâhilinde ve haricin de güvenlik mücadelesi verirken, her gün şehitlerimizin kanlarıyla bayrağımız sulanırken, İnegöl gündemini bu tür sanal gündemlerle meşgul edenler hakkında ki tasarrufu siz değerli İnegöllü hemşerilerimize bırakıyorum" diyerek konuşmasını sürdüren Çağlar, "5 belediye meclis üyesini saflarına katmakla acı verdiklerini sananlar cahil cesareti ile hareket etmekte ve sosyal ortamda yazılar paylaşmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisini açıkça yazacak cesareti olmayanları, ya partileri nemalanmak için öne sürmekte ya da bu kişiler parti yönetimini kaale almamaktadırlar. Yapılan tüm algı operasyonlarına rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi ne vizyonundan, ne de misyonundan taviz vermemiştir ve vermeyecektir. Seçmeniyle muhabbet bağına en ufak bir fitne dahi etki edememiştir,etmeyecektir" şeklinde konuştu

Editör: Süper Kanal TV