UEDAŞ Genel Müdürlüğü, Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hazırlanan “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında Sorumluluklarında olan il ve ilçelerdeki bazı okullardaki öğrencilere kışlık giysi yardımında bulundular.
Proje kapsamında Kaymakam Ali Akça ve UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ile Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından İnegöl´deki Tahtaköprü İlkokulundaki öğrencilere kışlık giysiler dağıtıldı.

Okulda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Burada kış ayı biraz daha çetin geçtiğinden dolayı kurumumuz sizleri düşünerek, sizlere kışlık hediyeler getirdiler. Hepimiz siz öğrencilerimizi  çok seviyoruz.” Dedi.

SİZLERLE ZAMAN GEÇİRMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Bu gün gerçekten bizim için güzel bir gün. Bizler de uzun zaman önce bu sıralardan geçen insanlar olarak yeniden aranızda olmak bizim için çok güzel çok mutluluk verici bir şey oldu. Yüzünüzdeki güler yüzü görmek, sizlerle zaman geçirmek çok güzel bir duygu.” Dedi.

ÇOCUKLAR ÜŞÜRSE DÜNYA ÜŞÜR

Kaymakam Ali Akça´da, “Kurumumuz Kardeşim Üşümesin diye bir kampanya düzenlemiş. Amaç sizler soğukta üşümeden okula gidip gelmeniz için bu kurumumuz sizlere kışlık giysiler vermek için bir karar aldı. Buraya geldiğimiz de gülen yüzler gördük. Güzel bir proje olmuş. çünkü sizler üşürseniz anneleriniz, babalarınız üşür. Sizler üşürseniz bizler üşürüz. İşin doğrusu çocuklar üşürse dünya üşür. Üşümeyesiniz diye bu hediyeleri sizlere vereceğiz. Ancak sizler de büyüyüp güçlü çağınıza eriştiğiniz de aynısını sizler de yapacaksınız. Çok çalışacaksınız, güçlü insanlar olacaksınız, inşallah bu güçle beraber kazandığınız parayla bölüşmesini, insanlara yardımcı olmasını böylelikle öğrenmiş olacaksınız.” Dedi.

Konuşmaların ardından 107 ilkokul öğrencisine kaban, kaşkol, eldivenlerden oluşan kışlık giysileri hediye edildi.
Editör: Süper Kanal TV