İnegölspor'un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçının sponsorluğunu MODEF üstlendi. 
İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu ile birlikte MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, şöyle konuştu:
"MODEF fuarcılık olarak bugün İnegöl'ün çok önemli markası olan İnegölsporumuzun Tuzlaspor deplasman sponsoru olduk. İnegölspor İnegöl'ümüzün sosyal anlamda da marka anlamında da İnegöl'e çok değer katan bir markası. İnegölspor'a destek vermek, desteklemek İnegöl'de yaşayan her ferdin veya faaliyet gösteren her kurumun borcudur. Bizde bu borcu yerine getirmek adına İnegölsporumuzun Tuzla deplasman sponsorluğunu karşılıyoruz. İnegölsporumuza özellikle Tuzla deplasmanında ve bundan sonraki maçlarında da temenni ediyoruz. İnşallah İnegölspor en kısa zamanda ümit ettiği, ulaşmak istediği yere ulaşır düşüncesiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise desteklerinden dolayı MODEF yöneticilerine teşekkür ederek, "Ben İnegölspor adına bizi buraya davet eden MODEF yönetim kurulu ve sayın başkanları Yavuz beye teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi İnegölspor Bursa'nın 2.Ligde tek takımı. Tabi bizim her sene deplasman sponsorluklarımızı karşılayan bu tip müesseseler bizleri mutlu ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun. İnegölsporlu olduklarını burada belli ediyorlar. Zaten kendileri de zamanında İnegölspor yöneticilik yapmış, bizlerin halinden anlayan değerli arkadaşlarımız var. İnegöl halkının bence öncelikle vazifesi İnegölspor'u ayakta tutmak. Buda tabi birlik ve beraberlik içinde olan bir kaide. Bu kaideye hep beraber uyuyoruz. Bizlerde vazifemiz süresince İnegölspor'a destek olan bütün firmalara ve öncelikle şuanda MODEF'e Tuzla maçıyla alakalı çok teşekkür ediyorum. Tabi İnegölspor önümüzdeki sene kongreye gidecek. Bu süreçte bize eski yönetici arkadaşlarda destek veriyorlar. Bundan sonrada verecekler. Tabi MODEF'ten de biz olalım veya olmayalım kongre sürecinde onlardan daha fazla destek bekliyoruz. Ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV