İsrail’in Filistin’e karşı sürdürdüğü kanlı saldırılar, İslam coğrafyasında dinmeyen kan ve gözyaşı ve tüm dünyanın bu olan bitene karşı sessizliğini koruması, 21. yüzyılın en büyük insanlık suçu olarak tarihteki yerini alıyor. Mazlum coğrafyaların dünyadaki tek sesi ve tek destekçisi olan Türkiye’nin bu topraklar üzerindeki haklı mücadelesi sürerken, Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı da yaptığı açıklamayla hem terör destekçi istihbarat servislerinin hem de terör devleti İsrail’in geleceğe dair planlarını deşifre eden açıklamalarda bulundu.
 
TÜRKİYE’YE KARŞI BAŞARI SAĞLAYAMAYACAKLAR
İsrail’in Filistin halkı üzerinde bitmek bilmeyen zulmünün ramazan ayında ve bayramda artarak devam ettiğini, terör devleti İsrail’in ülkemiz üzerinde de hain planlar içerisinde olduğunu belirten Turgay Yazıcı, “Ülkelerinin yaşı aile büyüklerimizin yaşından küçük olan terör destekli ülkeler, 2200 yıllık devlet aklıyla ve geleneği ile yönetilen ülkemiz üzerinde hain planlar kurarak dünyayı dizayn etmenin hesaplarını yapıyor. Lakin unuttukları bir şey var ki bu devlet ve bu millet cihad ruhuyla ayakta duruyor. Çaplarına ve geçmişlerine bakmadan ülkeler üzerinden plan yapan terörist destekli istihbarat servisleri istedikleri kadar algı operasyonuna kalkışsalar da hiçbir zaman Türkiye’ye karşı başarı sağlayamayacaklardır. Bizler bunun farkındayız. Özellikle son dönemde pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları kaşıyan, zorda kalıp kafası karışmış kesimleri ayaklandırmaya çalışarak ülkemizde iç çatışmalar yaşanması için mücadele eden güruhlar, emellerine asla ulaşamayacaklar. Gizli kapılar ardından ne algı operasyonlarıyla ne de darbe gerçekleştirme küstahlığında bulunarak Allah’ın izniyle başarı sağlayamayacaklardır” dedi.
 
TÜRKİYE CUMHURİYETİ, DÜNYA’DIR
Artık eski Türkiye ve eski Dünya’nın olmadığını dile getiren Yazıcı, “Türkiye Cumhuriyeti yalnızca bir ülke değildir. Türkiye Cumhuriyeti Dünya’dır. Tüm dünya üzerinde mazlumların tek umudu, İslam sancağının ilelebet taşıyıcısıdır Türkiye Cumhuriyeti. İşgalci terör örgütü İsrail başta olmak üzere, gizli servisleri Mossad ve Türkiye’de yeni kurulması planlanan birçok küçük kuruluşlarının destekçileri görecek ki kendilerince tatmin oldukları, gizlice kurdukları projelere Türkiye’nin de büyük bir kısmını dahil ederek işgal etme hayalleri, kendileriyle birlikte tarih olacaktır. Yakın zamanda terörist İsrail’in kendisinin zannettiği topraklar yeniden Filistin’de olan kardeşlerimize geçerken, sömürüye can atarak destek verenler ‘Bizler Filistin halkının yanındayız’ diyecekler. Ve bu terörist İsrail’in topraklarından pay almak için can atarak destek vermek isteyeceklerdir. Buna rağmen sömürüye devam etmeye çalışan terörist İsrail yine görecek ki özellikle gizliden destek veren Amerika, terör örgütü İsrail’i ortadan kaldırmak için faaliyet gösterecektir” açıklamalarında bulundu.
 
Başkan Yazıcı, açıklamasının sonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını da kutladı

Editör: Süper Kanal TV