Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" Ulusal Slogan ve Logo Yarışması birincisi olan Sağlık Meslek Lisesi öğrencisini ödüllendirdi.

Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İLESAM(Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından düzenlenen “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında, Logo dalında birinci olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Ekici, Ankara´da Milli Eğitim Bakanlığından birincilik ödülünü almıştı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün beraberindeki meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile birlikte Türkiye birincisi olan öğrenciyi ve Okul Müdürü Abdurrahim Mercan´ı  ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Meclis üyelerimizle birlikte kızımızı ziyaret edip, ödüllendirmek istedik. Esere saygılı Korsana Karşıyız slogan ve logo yarışmasında kızımız Türkiye birincisi oldu. Bu başarı olunca da ister istemez bu gururu paylaşmak istedik. İrem kardeşimize teşekkür ediyorum. Hem ilçemizin hem de okulumuzun adını duyurma adına önemli bir başarı. Müdür beyin şahsında öğretmen arkadaşlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Türkiye birinciliği elde eden İrem Ekici ise, “Edebiyat öğretmenimiz böyle bir yarışmadan bahsetti ben de gönüllü oldum. Hedefimiz yüksekti. Türkiye birincisi olduğum için çok mutluyum. Bu başarıya ulaşmamda öncelikle aileme, danışmanlığımı yapan Edebiyat öğretmenim A.Metin Kürümoğlu´na, okul Müdürüm Abdurrahim Mercan´a teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Abdurrahim Mercan´da İnegöl´ü temsil ederek başarılı olan öğrenciye teşekkür etti.

Başarılı öğrenci İrem Ekici, ise Başkan Aktaş´a ziyaretten dolayı çiçek takdim etti. Başkan Aktaş ise öğrenciyi küçük altınla ödüllendirdi.