Tır ile servis aracı çarpıştı; 1´i ağır 4 yaralı

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kaza da Tır ile servis aracı çarpıştı; biri ağır 4 kişi yaralandı. servis aracı ile çarpışan Tır, hızını alamayarak işyerine daldı.

Edinilen bilgilere göre; Yenişehir istikametinden İnegöl´e seyir halinde olan sürücü 50 yaşındaki Kenan S. yönetimindeki 41 US 979 plakalı Tır, Cumhuriyet mahallesi Atatürk caddesinden Alanyurt yağlı tohumlar kavşağına girmeyen çalışan sürücü 67 yaşındaki Selamettin Ş. yönetimindeki 16 S 6130 plakalı Servis aracına arkadan çarptı.

İŞYERİNE DALDI

Çarpmanın etkisi ile servis aracı yol üzerinde manevra yaparak ancak dururken, hızını alamayan tır karayolun sağındaki mermer satış işyerine daldı. Kaldırım üzerine çıkarak işyerine dalan Tır, işyerini darmaduman ederek ancak durdu.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kaza sonucunda Tır ve servis aracı sürücüleri ile servis aracında bulunan 50 yaşındaki Mustafa S. ile 48 yaşındaki Necdet U. yaralandı. Servis aracının arkasında oturan Necdet U. olduğu yerde sıkıştı.

Ağır yaralı olan Necdet U. için İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ve 112 Sağlık ekipleri seferber oldu. servis aracının kaza da darbe aldığı arka koltukta sıkışan yaralı, İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Servis aracının kırılan camından indirilen ağır yaralı ile diğer 3 yaralı kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kaza nedeniyle karayolunu kapatan servis aracı olduğu yerden çekilerek trafik akışı sağlanırken, işyerine dalan Tır ise çekici yardımı ile kurtarıldı.

Kaza sonucunda ağır yaralanan Necdet U.´nun boyun kırığı nedeniyle sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer 3 yaralanın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Editör: Süper Kanal TV